Categories
Treningsprogram

SOFATRENING

Det er ikke noe revolusjonerende med noen av øvelsene jeg nå skal vise deg, jeg ønsker utelukkende å vise at selv på late dager, så kan man gjøre noe fornuftig for kroppen sin. Litt er bedre enn ingenting som jeg sier!

Jeg opplever at utfordringen for mange er å se muligheter framfor begrensninger med trening. Jeg tror at mosjonisten lett mister motet, fordi trening ofte fremstilles som noe avansert som krever mye utstyr, planlegging og veiledning. Selvfølgelig er det lurt å oppsøke kompetente rådgivere innen trening den dagen du skal opp et nivå, eller ønsker å trene tyngre, men i et folkehelse-perspektiv er det også viktig å formidle at det er enormt mye du kan gjøre på egenhånd.

Jeg tror på deg, hvilket betyr at jeg tror at du også evner å finne ut hvordan du kan lage et treningsprogram ut av dette. Om du vil gjøre hver øvelse isolert, sette samme et par øvelser av gangen eller sette det sammen som en sirkeløkt er opp til deg. Men gjør gjerne øvelsene rolig og kontrollert helt til det svir (og gjerne litt til om du klarer).

God trening!

BEIN OG KORSRYGG

Hengende hofteløft
Ettbens hengende hofteløft
Strakt sideløft
Hofteløft

MAGE

  
 
  

6 replies on “SOFATRENING”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *