Categories
Treningsprogram Utendørstrening

Bruk naturen – tren ute!

Det finnes ikke bedre treningsarena enn naturen. Mulighetene er så mange, og det er gøy å selv finne øvelser som passer å gjøre der man er –  som på toppen av et flott fjell. I går besteg jeg Segla på Senja og gjorde et utvalg øvelser på toppen for å vise deg hvordan du kan tenke kreativt når du er på tur (og selvfølgelig for å vise fram vakker norsk natur). Du tenker at du kanskje aldri vil finne på å gjøre styrkeøvelser mens du er på tur, men jeg råder deg hvert fall til å prøve før du konkluderer med at dette ikke er noe for deg 😊

Dips

 

Diagonal planke

 

Pullups

 

Ett bens hofteløft

 

Utfall

Alle øvelsene er selvfølgelig grundig beskrevet i boka mi TREN UTE – Sterk med kreativ trening. Der får du også mange tips til hvordan du kan sette sammen gode treningsøkter på egenhånd, eller du kan prøve ut et av mine 20 program som jeg har laget.


Boka kan kjøpes her.

Fortsatt god sommer og god trening!

2 replies on “Bruk naturen – tren ute!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *