Categories
Uncategorized

Takk for 2016!

I år har jeg bestemt meg for å ta det helt rolig i desember og overlate julekalendere til andre. Det skal bli deilig å bare følge med fra sidelinja denne gangen. De siste par årene har jeg nemlig skapt ulike former for “julekalendere” – i fjor hadde jeg faktisk en som varte også gjennom romjula (sjekk gjerne min Instagramkonto @trenute og scroll ned for å se de 30 hurtigfilmene jeg laga i fjor).

I år satte jeg i stedet i gang en liten novemberkampanje som dreide seg om å trene ute i 20 dager. Det har vært ordentlig gøy å se hvordan folk har kommet seg ut! Selv om ikke alle har fått til alle 20 dagene så ser jeg at jeg har motivert mange til enkel hverdagsaktivitet som er mulig å skvise inn i hverdagen. Jeg har lagt ut en del av filmene på YouTube som du kan se om du søker på “Trening ute med Kristin”. Tre av øktene viser jeg i sin helhet, og her får du den siste av dem, som jeg filmet i dag, som en avslutning på disse 20 dagene. Håper du får glede av økta!

 

yLs4uecqUhQ
 
2016 har vært et innholdsrikt år med bokutgivelse og alt det spennende som har fulgt med det. Takk til alle som har kjøpt boka og gitt meg positive tilbakemeldinger på denne. Det betyr mye for meg! Jeg har tenkt langsiktig når jeg har laget denne boka, og jeg håper den fortsetter å motivere mange i årene som kommer.  Takk for at du tipser kjente! 
 
Jeg har for øvrig også en ny og oppdatert nettside som jeg håper du vil ta en titt på: www.kreativtrening.no. Minner særlig om min syvende treningsreise til Spania i april/mai 2017!
 
 
Om du ikke har kjøpt boka ennå, kan du bestille den her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *